Klitgårde

Midt på den jyske vestkyst i Søndervig, – i første parket – 1 minuts gang fra havet, 2 minuts gang fra byen ligger disse ferieboliger med en beliggenhed, arkitektur og kvalitet, som er svær at finde bedre.

De 12 klitgårde (48 ferieboliger), også kaldt Klitten 1

Klitgårdene ligger i 1. parket, langs Badevej, der går direkte ned på en af Danmarks bedste strande (kåret som Danmarks bedste strand i 2014). Husene er opført som rustikke klitgårde i træ og er enten røde, sorte eller lyse. Hver feriebolig har sin egen portindgang (med lys som automatisk tændes ved mørkets frembrud og slukkes igen ved daglys).
Ved hver enkelt af ferieboligerne er der terrasser på op til 30 m2 omkranset af et flot hvidt hegn.
Stilen fra egnens traditionelle klitgårde er tydelig og ved farvevalget kommer man også til at tænke på de svenske træhuse i Skærgården.

Alle boligerne er i 2 plan og på i alt 89 m2. Ferieboligerne har alt, hvad hjertet kan begære med stor stue med brændeovn og åbent op i kip, luksusbadeværelse med spa og sauna (samt vaskemaskine og tørretumbler), separat toiletrum, køkken med opvaskemaskine og på 1. sal er der 2 soveværelser med dobbeltsenge.

Det nye ”Klitten” (hovedhuset), også kaldt Klitten 2

Denne bygning består af 14 attraktive ferieboliger samt 2 store penthouselejligheder (ferieboliger) – et i hvert af tårnene på bygningen – i alt 16 stk. ferieboliger.

Alle boligerne er i 2 plan og har terrasser både mod øst og mod vest. Boligerne er ca. 122 – 127 m2, inkl. terrasse og altan. Boligerne har 2 soveværelser og stue med åbent køkken. Herudover også luksus badeværelse med spa og sauna.

Klitten Søndervig

Alle 64 boliger bliver tilsammen kaldt Klitten Søndervig. Hver af ferieboligerne er komplet møbleret og arkitekten har frembragt en almuestil, der passer smukt til husene.

Boligerne indrettes dog med tiden mere og mere individuelt.

Stort set alle 64 boliger blev solgt meget hurtigt ved et åbent-hus arrangement i efteråret 2002 – til en samlet pris på 100.000.000 kr.

Alle købere er private personer med forskellige forventninger til ”Klitten”. Pensionsopsparing er nok den største gruppe og mange vælger at udleje ferieboligen til feriegæster fra både ind- og udland og mange vælger også selv at benytte lejligheden, når de trænger til at slappe af.

For at holde den høje standard og ensartethed samt at holde området i en pæn stand, er der valgt en bestyrelse, som varetager alle ejerforeningens interesser.